Cafe Daniels
.

Koningsdag 2024

Het Programma van Koningsdag 2024 op het Salverdaplein is bekend! 

Fake Brothers Blues band
Sinds 1987 al een begrip,. Niet alleen in Wageningen maar zowel het binnenlandse als het buitenlandse blues circuit.
Na het overleiden van Frontman Jaap Meurs in 2020 was de motivatie bij de overige bandleden voldoende om de band in leven te houden.
De slogan “Real Deal Bluesband” blijft onverminderd van kracht bij deze energieke groep ervaren muzikanten, zeker in de frisse vernieuwde bezetting. De ritmesectie staat nog steeds als een huis. Soli van 2 gitaristen en een scheurende bluesharp zorgen voor de nodige muzikale afwisseling, met het rauwe en soulvolle stemgeluid van Michel Peters als kers op de taart. Deze door de wol geverfde bluesband staat garant voor een flink stuk “Dampende City Blues”


Happy Stones
Een van Nederlands beste en leukste Rolling Stones-tribute bands.
Kom op Koningsdag genieten van een compleet Stones concert van Satisfaction en Start me up tot en met Jumpin’Jack Flash en Angry. Maar ook de verfijnde pareltjes als Fool to Cry, Angie en Melody worden niet overgeslagen.
Zorg dat je deze niet mist…Ramshackle Women in Rock Tribute
De afgelopen 10 jaar verraste de coverband Ramshackle ons bijna jaarlijks met een nieuwe tribute op Woetstok Wageningen en het bevrijdingsfestival. Van Shocking Blue tot Anouk en van Blondie tot Melissa Etheridge.
Nu hebben ze de beste nummers uit al deze acts in twee sets gestoken voor hun Women in Rock Tribute. Dit wordt genieten van klassiekers als Venus, Nobody's Wife, Call me en Like The Way i Do. Maar ook andere klasiekers als You Oughta Know van Alanis Morissette en Proud Mary van Ike en Tina Turner paseren de revu.


GUTENABEND
Al 6 jaar staat de GUTENABEND klaar voor het grote publiek. Vanuit Wageningen kennen we onze oorsprong als studiegenoten waarna we zijn uitgegroeid als hechte en welbekende coverband in Wageningen en omstreken. We staan te popelen om ook de rest van Nederland te gaan veroveren. Met een flinke dosis energie weten wij elk feestje op te zwepen. Van Classic Pop tot Disco en van Rock tot EDM, we zijn van alle markten thuis!
Zien jullie op Koningsdag!


Ferme Jongus
Na het succes van Koningsdag 2023 speelt deze heerlijke Nederpopband ook dit jaar weer op ons plein op het Salverdaplein,.
Waan je terug in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw met muziek van o.a. Doe Maar, Het Goede Doel en The Scene. Maar ook een covers van Andre Hazes en Ramses Shaffey zullen de revue passeren. Hoe dan ook een feest der herkenning en meezingen mag!


Chic Le Freamle
Chic Le Freamle is een gelegenheidsformatie en tribute band die werd samengesteld voor Woetstok Wageningen onder het motto “YOWSAH YOWSAH YOWSAH”
Vorig jaar waren ze al op het Salverdaplein tijdens het bevrijdingsfestival. Dit jaar bouwen ze op koningsdag een gezellig dansfeestje en brengen je terug naar de jaren 70 en 80. Herkent u straks alle nummers van Nile Rodgers en Chic?


Koningsdag 2023